Skærmoptagelse

Introduktion - med gennemgang af Magento som eksempel
hvad er et DAM-system

Skærmoptagelse – introduktion – gennemgang af Magento som eksempel

Har du brug for at lave noget dokumentation, er videoguides en rigtig god måde at gøre det på. Glemmer du noget du tidligere har gennemgået i videoen, kan du til enhver tid gå tilbage og se videoen igen og igen.

Til at optage på din PC, skal du bruge et program som du kan downloade fra nettet. Nogle koster penge, mens andre er gratis. Søger du efter et sådan program på nettet, skal du søge på “Skærmoptagelse” eller “screen capture” – som de hedder på engelsk.

Søger du på et af disse ord på Google, finder du en masse forskellige programmer til dette. Jeg anbefaler enten “Apowersoft Skærmoptager Pro” eller “Snagit“, som er 2 meget brugervenlige programmer.

Du kan optage med eller uden lyd, lave korte eller længere videooptagelser, og evt. redigere dem bagefter. Det er en super god måde at lave videodokumentation på. Jeg har selv lavet en del video guides gennem årene, og de fungerer rigtig godt. Derfor har jeg også valgt at tilbyde det som en af mine ydelser.

I nedenstående video kan du se et eksempel på hvordan en video vil kunne se ud. Her gennemgår jeg CMS og Ecommerce systemet Magento som eksempel:

 

 

Leave a Reply