Få kvalificeret hjælp og sparring til projektledelse af dit webprojekt

Ofte ender webprojekter ikke med det forventet resultat. Enten bliver resultatet ikke som forventet, det tager længere tid end man troede, eller det kostede dobbelt så meget som der blev aftalt i starten af projektet. Ofte skyldes det manglende forventningsafstemning mellem virksomheden og leverandørerne. Det er her, at jeg kommer ind i billedet.

Jeg hjælper dig med at komme godt i mål med dit projekt. Hvad enten det er en ny hjemmeside, webshop, DAM eller PIM
system og/eller integrationer mellem systemer som du skal have lavet. Uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed, eller en stor international koncern, er det vigtigt at få afstemt både internt og med eksterne leverandører hvad der skal laves.

Ring 61 30 02 73 for at høre mere

Hvordan gør vi?

Vi starter med et afklaringsmøde. Her tager vi en indledende snak om opgaven, så begge parter får afstemt hvad der skal laves. Vi kan starte med en snak sammen over telefonen, holde et Skype møde, eller mødes fysisk på mit kontor i Herning eller på din lokation. Det afhænger lidt af behovet, og er typisk noget vi afklarer ved den første kontakt vi har.

Herefter vender jeg tilbage til dig med et tilbud indeholdende de ting som vi er blevet enige om.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Med erfaring fra mere end 20 webprojekter, har jeg et indgående kendskab til de fleste processer og udfordringer der er i og omkring et webprojekt. Jeg har erfaring fra begge sider af bordet, både som konsulent og projektleder fra bureau branchen, samt internt fra marketingsafdelinger, hvor jeg som intern projektleder har implementeret websystemer.

Mine specialer cirkler omkring webshop/eCommerce og PIM systemer, samt integrationer mellem disse. Jeg påtager mig gerne både den tekniske rolle hvor vi snakker integrationer, data, systemer og servere, samt rollen som formidler internt i din virksomhed. Her vil rollen typisk være at uddanne medarbejdere i brugen af de nye systemer, samt lave dokumentation på setuppet.

Hvorfor skal du vælge mig?

  • Du ønsker en struktureret tilgang til opgaven.
  • Du ønsker at få lavet detaljeret opgavebeskrivelser som begge sider af projektet kan forstå.
  • Du ønsker at komme i mål med den bedst mulige løsning.
Kontakt mig nu

 

Hvad får du ud af det?

Bedre overblik over dit setup (systemer og produktdata).
Reducering af usikkerhed gennem en bedre organisering af dine systemer og data.
Styr på omkostninger og ressourcer.
Lavere driftsomkostninger.
Nemmere at bygge ovenpå senere.