Referencer

I forbindelse med vores digitale projekt Care2Move, har vi indgået et samarbejde med Henrik, der agerer som projektleder.

Projektet er delt op i 2 faser. Vi er efter flere måneders samarbejde august 2018 blevet færdig med første fase, og siden hen færdiggjort projektet foråret 2019.

Henrik har stået for den primære kommunikation med udviklerne, opbygningen af sitet, præciseret projektbeskrivelsen, test og lancering etc.

Vi har været meget tilfredse med Henriks arbejde, hvor vi trygt har kunnet overlade styringen af projektet til ham. Derudover har vi nydt godt af hurtig ageren både i sene aftenstimer samt weekender.

Simon Laugesen, CEO og stifter af Care2move

Video referenceudtalelse fra Care2move.dk

Vi har skullet finde en dygtig samarbejdspartner til udvikling af en række webshops, og her har vi været i gode hænder hos Henrik.

Vi kan godt lide den personlige betjening og at vi kan trække på den massive viden og knowhow som Henrik har.

Vi nyder at Henrik er selvkørende, således at vi kan koncentrere os om det, som vi selv skal i dagligdagen, og ikke mindst ligger vi stor vægt på de fair priser vi har fået i forløbet.

Så alt i alt har vi været meget tilfredse, og glæder os til at fortsætte samarbejdet fremover.

Jesper Smed, Ejer, Contrazt

Video referenceudtalelse fra Contrazt

Vi har foråret og sommeren 2018 samarbejdet med Henrik fra web-konsulenten.dk for at få belyst om vores virksomhed, Nielsens,
i forbindelse med opbygningen af vores nye webshop www.nielsens.dk, ville få udbytte af at benytte et PIM system.

Henrik har en rolig og nuanceret tilgang til projektet, der gav os god og ikke mindst uafhængig sparring.

Sammen med Henrik og de forskellige medarbejdere gennemgik vi processerne i virksomhed, samt mulighederne for PIM systemer.

Både vores og Henriks vurdering var at vi balancerede på grænsen til, at investeringen både økonomisk og ikke mindst ressourcemæssigt kunne betale sig.

Vi valgte efter denne rådgivning, at bruge vores ressourcer på andre projekter.

Michael Brok Jensen, E-Commerce Manager, Nielsens