Erfaring

Erfaring

Med mere end 15 års erfaring inden for IT og webbranchen har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med en lang række spændende virksomheder og samarbejdspartnere.

I 2018 er jeg startet op som rådgiver af webløsninger. Her vil jeg som virksomhedens forlængede arm sørge for, at virksomheder kommer godt i mål med deres webprojekter. Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit webprojekt, så kontakt mig gerne.

Ring 61 30 02 73 for at høre mere

Blandt de projekter og samarbejdspartnere, jeg har haft gennem årene, kan nævnes følgende:

R82

Hos R82 var jeg projektleder på implementeringen at et større nyt setup. DynamicWeb hjemmesiden blev udskiftet med en Umbraco løsning, som blev lavet sammen med DesignIt og Kraftvaerk.

Hjemmesiden skulle integreres med en PIM-system, som sideløbende blev sat op. Derudover blev der lavet automatisk kataloggenerering via InDesign med data fra PIM-systemet. Billederne blev lagret i et tilhørende DAM modul. PIM-projektet blev udført i samarbejde med UDK i Sverige som varetager PIM-løsningen C4 Contexture.

Efterfølgende var jeg intern projektleder på implementeringen af et konfigurator system fra Configit. Projektet involverede ligesom web og PIM- projekterne også deltagere fra de mange udenlandske afdelinger hos R82, herunder USA, England, Australien, Kina, Tyskland og Tjekket.

IntraNote

Hos IntraNote startede jeg som supporter og byggede blandt andet en dokumentationsportal op. Her jeg mere end 1000 løste supportsager under bæltet. Det er support sager om opsætning af intranet og ESDH-systemer.

Senere hen blev jeg konsulent hos IntraNote, hvor jeg underviste i kurser for nye kunder, herunder tekniske opsætninger som AD-integration og serveropsætning.

Moonwalk Agency

Hos Moonwalk Agency var jeg projektleder på implementeringen af en række Magento-løsninger, herunder Jespers Planteskole og Outdoorxperten. Opsætningerne blev lavet i tæt samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i både ind- og udland.

Korsholm og Guntex

Hos Korsholm og Guntex fungerede jeg som Ecommerce Manager på deres Magento løsninger. Her arbejdet jeg med BtC hos Korsholm, og BtB hos Guntex. Integrationerne til NAV ERP-systemet blev vedligeholdt i samarbejde med Dynateam.

Unik Pine Tree

Hos Unik Pine Tree fungerede jeg som PIM-konsulent på en række PIM-projekter i både Danmark og Tyskland. Supporten og projektstyringen blev varetaget på både dansk og tysk. Projekterne involverede en række samarbejdspartnere i både ind- og udland, herunder Co3 på DynamicWeb løsninger, og Flagbit på Magento-løsninger.

Læs mere om min erfaring og se referencer på min LinkedIn profil.