Online markedspladser

Online markedspladser er meget mere end Amazon. Der findes mere end 250 online markedspladser alene i Europa. Blandt dem kan nævnes Zalando, Fruugo, Otto og Miinto. Bare for at nævne nogle stykker.

De fleste virksomheder er interesseret i at komme i gang på Amazon. Det er også her at jeg har hjulpet flest virksomheder i gang med et nyt eksport marked.

se udvalgte Amazon cases

Har du prøvet Ebay?

Men jeg har også erfaring med andre online markedspladser. På Ebay har jeg hjulpet SmallParts i gang med at sælge bildele. Både med onboardingen, men også med at opsætte en Ebay shop der præsenterer produkterne lidt anderledes end den almindelige visning man typisk har på Ebay. Du kan se SmallParts Ebay shop på nedenstående link.

Find SmallParts på Ebay.

Jeg har også hjulpet virksomheder i gang på Wupti. Desværre er Wupti ved at lukke ned for jeres aktiviteter, ligesom Coolshops markedsplads gør det samme. Det betyder at de 2 danske konkurrenter ikke mere er en mulighed, men jeg håber at der senere vil komme nogle stærke danske alternativer til Amazon, for det er sundt med konkurrence, og der er nok heller ikke nogen der ønsker at Amazon skal sidde på hele markedet.

Andre markedspladser

Jeg har erfaring med Mediamarkt i Tyskland, Fruugo som er en amerikansk worldwide markedsplads, Darty som er fransk, NewEgg som er amerikansk – og mange flere. Jeg har erfaring med opstart i lande som USA, Canada, Australien, Singapore, Indien, Japan og mange lande i Europa.

Har du lyst til at komme i gang med en ny online markedsplads, så kontakt mig gerne for at høre nærmere om mulighederne. Så finder vi sammen en platform som passer til dine produkter. Så vil jeg give dig et tilbud på hvad det koster at komme i gang for dig og din virksomhed.

Kontakt mig for at høre nærmere om online markedspladser