Hvem er jeg

Mit navn er Henrik Jensen, og jeg har siden år 2000 arbejdet i IT- og webbranchen. Jeg har erfaring som både webmaster, supporter, Ecommerce Manager, projektleder og konsulent. Mine spidskompetencer ligger inden for webområdet, hvor jeg især har arbejdet med CMS, webshop, Ecommerce, ERP og PIM-systemer samt integrationer systemerne imellem.

De sidste mange år har jeg været projektleder og konsulent på en række spændende webprojekter i forskellige virksomheder. Her har jeg selv lavet og set mange andre lave afgørende fejl, når det kommer til at køre projekterne sikkert i mål. Den erfaring kan nu komme dig til gode, så kontakt mig gerne, hvis du ønsker sparring og rådgivning omkring, hvordan du kommer i mål med dine projekter. Det kan være alt lige fra udarbejdelse af kravspecifikationer og tidsplaner til at finde de rigtige projektstyringsværktøjer eller samarbejdspartnere.

Ingen opgave er for stor eller for lille, og et opkald koster dig ikke noget 🙂

Ring 61 30 02 73 for at høre mere

Henrik Jensen
Se min Linkedin profil